Datum: 07 december 2020 / 09:00

Actie Leer Netwerk Dagen

Van 7 tot en met 11 december 2020 vinden de online Actie Leer Netwerk Dagen plaats, met volop kennis- en inspiratiesessies rond diverse arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn. Gedurende de hele week verzorgen de ambassadeurs van het Actie Leer Netwerk online sessies voor bestuurders, managers, beleidsmakers, HR professionals, medewerkers en stakeholders met veel inspiratie en kennis rondom het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn. Met actie en leervaringen rondom de thema’s meer Uren werken, Gezond werken, Werken naar Talent, Arbeidsbesparende innovatie, Een leven lang ontwikkelen en Beperken uitstroom. Ook hoort u verhalen van Koplopers, is er aandacht voor actieleren en hebben we verrassende sprekers uit zorg en welzijn maar ook van daarbuiten.

Dit jaar reiken we ook de Impactmakerprijs-2020 uit. Minister Hugo de Jonge van VWS komt naar de studio om de genomineerden te interviewen over hun geslaagde project om het personeelstekort aan te pakken.

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan binnenkort via www.actieleernetwerkdagen.nl. De Actie Leer Netwerk Dagen zijn gratis.

Het Actie Leer Netwerk is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Het Actie Leer Netwerk faciliteert en ondersteunt organisaties in zorg en welzijn, onderwijs en gemeenten die met behulp van vernieuwende initiatieven de personeelstekorten in zorg en welzijn aanpakken. Daarnaast inspireert en stimuleert het Actie Leer Netwerk andere partijen om succesvolle initiatieven over te nemen, verder te brengen of om zelf initiatieven te starten.