Match uw organisatie met de jonge professional van generatie Z! Kom op dinsdag 17 maart naar de challenge ‘Dit zijn wij. En zó bind je mij!’. Het Welzijn College (ROC Midden Nederland), Utrechtzorg en de studenten gaan samen met u deze challenge aan tijdens de Ontdekdezorg Week.

Generatie Z is de eerste generatie die zich geen leven meer zonder internet kan voorstellen. Dit zijn de jongeren geboren tussen 1995 en 2010.

Programma

14:00 - 14:30 Inloop en welkom bij Challenge DIT ZIJN WIJ. EN ZÓ BIND JE MIJ!
14:30 - 15:30 Inspiratiesessie YOUNGWORKS
15:30 - 15:45 Pauze
15:45 - 16:15 Hoe bind je mij?
Studenten en werkgevers gaan met elkaar in gesprek. Studenten hebben in beeld gebracht: WIE zijn wij? wat WILLEN wij en WAT hebben we nodig?
16:15 - 17:15 Afsluiting & borrel

YOUNG WORKS
Wat wij, als professionals, organisaties en merken aan jongeren vertellen en meegeven, heeft invloed op hoe zij hun toekomst zien. Op wat ze daarin belangrijk vinden, op wat ze willen bereiken en hoe ze dat proberen waar te maken. Wij willen jongeren niet alleen begrijpen en beïnvloeden, maar onze klanten ook inspireren en helpen om een positieve impact te realiseren op het leven van jongeren. We spreken dagelijks met jongeren, en volgen al 20 jaar wat hen bezighoudt, boeit en beweegt. Zo brengen we trends en jongerencultuur in kaart en ontwikkelen we strategieën en concepten. Met als doel een verandering te creëren waarmee merken en organisaties jongeren werkelijk helpen om betere keuzes te maken. Of om hun leven simpelweg leuker te maken.

Praktische informatie

Wegens de situatie rondom het coronavirus is deze bijeenkomst geannuleerd.

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Jet van den Hoek via jvandenhoek@utrechtzorg.net.