Graag nodigen we u uit voor de start van het project “jobcrafting”. Op maandag 24 september (9.00-10.30) starten we dit project met de demo van de digitale “Mooi werk tool” samen met Luc Dorenbosch van de Baaningenieurs. Deze tool is door TNO en de Universiteit Twente ontwikkeld en helpt medewerkers en teams hun werk anders in te richten, zodat medewerkers hun werk uitdagend, betekenisvol en gezond kunnen houden. Door zelf controle te hebben over de invulling van taken, wijzigt het beeld wat een medewerker van zijn of haar baan heeft. Zo kan iedereen bovendien zijn/haar talent het beste benutten. Een baan veranderen, zonder ván baan te veranderen. Jobcrafting is één van de mogelijke oplossingen om werkdruk te verlagen en bij te dragen aan het behoud van medewerkers!

Project Jobcrafting, doet u ook mee?

We zijn op zoek naar 3 tot 5 organisaties die elk met 2 teams met jobcrafting aan de slag gaan. Via een train-de-trainer programma worden per organisatie 1 of 2 mensen getraind om een teamtraject te begeleiden met behulp van de mooi werk tool. De uitkomsten volgen we op social media en de kennis delen we in het netwerk van Utrechtzorg, om hier zo met elkaar van te leren. Op 24 september hoort u meer over dit project, krijgt u een demo van de tool, kunt u kennis maken met de trainer en met uw vragen terecht.

Praktische informatie bijeenkomst

De bijeenkomst is gratis en vindt plaats bij GGZ Centraal, locatie Zon & Schild / De Veste (zaal 3), Utrechtseweg 266. 3818 EW Amersfoort.
Tijdens de demo krijgt u een demo-account voor de "Mooi werk tool". Wilt u een eigen laptop meenemen?

De bijeenkomst is bedoeld voor organisaties die de intentie hebben om het train-de-trainer programma te gaan volgen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de demo. Aanmelden kan via de e-mail: secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. demo jobcrafting. Wanneer de bijeenkomst vol zit vragen wij organisaties om met maximaal één deelnemer aanwezig te zijn, om zoveel mogelijk organisaties de kans te geven.

Meer informatie over de tool vindt u op de website www.debaaningenieurs.nl.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws