Datum: 13 juli 2021 / 16:00

Behoud jonge zorgprofessionals

Hoe krijgen we meer handen aan het bed? Hoewel er flink wordt geïnvesteerd in de instroom van verpleegkundigen en verzorgenden, is de uitstroom een groot probleem.

Jong RAAT heeft verschillende interventies bedacht om behoud te stimuleren. Hier gaan ze graag met managers, beleidsmakers, verzorgenden en verpleegkundigen over in gesprek in deze dialoogsessie met V&VN Jong Professionals.

Over V&VN Jong Professionals: Jong Professionals is een platform binnen V&VN met bevlogen verpleegkundigen en verzorgenden vanuit het hele land, die zich inzetten voor de invloed en stem van nieuwe verpleegkundigen en verzorgenden. Het motto is: Nieuw in het vak, groot van betekenis.

Over Jong RAAT: Jong RAAT is hét netwerk voor alle jonge zorgprofessionals die werkzaam zijn in de regio Utrecht, Amersfoort of Gooi en Vecht. Met het netwerk inspireren en verbinden we bestuurders en collega professionals, en werken we samen aan persoonlijke ontwikkeling. Centraal staan onderwerpen als werkgeluk en medezeggenschap. Zo willen we de uitstroom van jonge collega's voorkomen.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 13 juli, 16:00 - 17:30
Locatie: Online
Aanmelden: Aanmelden kan via de website van V&VN.