Zorg en technologie

De komst van steeds meer digitale toepassingen in de zorg vraagt om extra kennis, vaardigheden en competenties van zorgprofessionals. Om de digitale vaardigheden van haar medewerkers te vergroten heeft ’s Heeren Loo een indrukwekkend programma dat niet alleen opleidt, maar digitale vaardigheden op alle fronten verankert in de praktijk.

Vanuit de behoefte van werkgevers in de regio organiseren ’s Heeren Loo en Utrechtzorg / Zorgpact Midden Nederland een bijeenkomst waarin we dit graag met u delen: De Digi-Boost. Met als doel om digitale vaardigheden bij toekomstige medewerkers te verbeteren en dit programma samen verder te brengen. Zorg- en onderwijs breed.

Inhoud

Tijdens de Digi-Boost leert u het programma kennen. Tijdens o.a. mini-workshops en proeverijen maakt u kennis met verschillende best practices en krijgt u de gelegenheid om onderdelen van het programma uit te proberen. Ook krijgt u informatie over de Digi-coaches, kunt u zich aanmelden voor content-creatiesessies en gaan we in gesprek over de manier waarop het programma ook in uw organisatie succesvol geïmplementeerd kan worden. Eind augustus ontvangt u het definitieve programma met de omschrijving van de workshops.

Benieuwd hoe de digitale vaardigheden van uw medewerkers verbeterd kunnen worden? Wilt u meer weten of meedenken over de content en implementatie van het programma? U kunt zich aanmelden via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Digi-Boost 2018.

We hopen u op dinsdag 18 september te zien. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030 - 634 0808 of jlandman@utrechtzorg.net

Datum: dinsdag 18 september a.s.
Locatie: MBO Amersfoort (Leusderweg 30, 3817 KB Amersfoort)
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws