Datum: 28 oktober 2020 / 09:00

HRorganizer

HRorganizer is een online assessment tool waarmee u (toekomstige) medewerkers of medewerkers in opleiding test om snel inzicht te krijgen in het cognitief niveau, de persoonlijkheid en drijfveren van uw kandidaat. Met de uitgebreide testprogramma’s kunt u online assessments inrichten voor selectie van kandidaten, het in kaart brengen van de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers, en om loopbaanontwikkeling te ondersteunen.

Om HRorganizer optimaal en verantwoord in te kunnen zetten organiseert Utrechtzorg op 28 en 29 oktober een digitale training, verdeeld over twee ochtenden. In de training zal ingegaan worden op de functie van het assessment binnen wervings- en selectieprocedures en de online selectietools van HRorganizer. Daarnaast komen de afzonderlijke testonderdelen aan bod en wordt er uitgelegd hoe u de testresultaten interpreteert. Er zal voldoende tijd zijn om in kleine groepjes te oefenen met het systeem.

De training wordt gegeven door Roel Custers, trainer en businesspartner van HRorganizer. Voor meer informatie over HRorganizer kunt u contact opnemen met Roel Custers via 06-40314358 of roel@custersconsulting.nl.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 28 oktober en donderdag 29 oktober van 9:00 tot 12:30 uur.
Locatie: Digitaal via Zoom.
Kosten: €275,- (excl. BTW).
Aanmelden: De training in oktober is vol en aanmelding is dus niet meer mogelijk. Aanmelden voor de training in december is wel mogelijk.

Het maximaal aantal deelnemers is 6 personen zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Heeft u wel interesse in de training, maar bent u verhinderd op bovengenoemde dagen? Dan kunt u uw interesse aan ons bekendmaken via secretariaat@utrechtzorg.net.