HRorganizer

HRorganizer biedt online assessments op maat voor de perfecte match tussen werkgever en kandidaten en ondersteunt de loopbaanontwikkeling van medewerkers in organisaties. De tools kunnen zowel door recruiters en HR-professionals in uw organisatie worden ingezet.

Om HRorganizer optimaal en verantwoord in te kunnen zetten organiseert Utrechtzorg een eendaagse training. Tijdens het ochtendprogramma zal ingegaan worden op de functie van het assessment binnen wervings- en selectieprocedures en de online selectietools van HRorganizer. Ook maakt u kennis met de afzonderlijke testonderdelen en kunt u oefenen met het systeem. In het middagprogramma leert u hoe u de verschillende testresultaten kunt interpreteren.

De training wordt gegeven door Roel Custers, trainer en businesspartner van HRorganizer. Er wordt gewerkt in een kleine groep van maximaal twaalf personen zodat er ruimte is voor voldoende persoonlijke aandacht.

Voor meer informatie over HRorganizer kunt u contact opnemen met Roel Custers via 06-40314358 of roel@custersconsulting.nl.

Praktische informatie

Wegens de situatie rondom het coronavirus is deze bijeenkomst helaas geannuleerd. We informeren u zo snel mogelijk over een nieuwe datum.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws