Maak Impact Eenvoudig

Het afgelopen jaar heeft Jong RAAT gewerkt aan concrete oplossingen voor de arbeidsmarktproblematiek. Dat dit niet in één plan op te lossen is, weten we allemaal. Impact begint bij een kleine druppel die een grote kring veroorzaakt. Denk groot, begin klein.

Investeer een uur

Uit gesprekken van Jong RAAT met verschillende werkgevers, zorgprofessionals en Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport kwam naar voren dat de bereidheid om te veranderen er wel is, maar dat factoren als werkdruk, tijd en financiële middelen vaak in de weg staan. Door Erik Gerritsen (secretaris-generaal VWS) kwam Jong RAAT op het idee om klein te beginnen met het vragen van één uur. Want uiteindelijk kan dat uur ook een uur per maand worden, een uur per afdeling, of per team. Door klein te beginnen kan grote verandering in gang gezet worden. Daarom heeft Jong RAAT eenvoudige interventies ontworpen die u uit kunt voeren in één of meer uren. Investeert u ook een uur? Samen zorgen deze kleine interventies voor een grote impact.

Op 3 december presenteert Jong RAAT het plan “Maak Impact Eenvoudig”. Door te investeren in kleine interventies, gebaseerd op de praktijk, kan elke organisatie bijdragen aan het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals. Samen zorgen deze kleine interventies voor een grote impact. Binnen, maar ook buiten uw eigen organisatie. Bent u benieuwd naar de inhoud van dit plan? En wilt u weten hoe deze jonge zorg- en welzijnsprofessionals uit de regio dit hebben samengesteld? Kom dan naar de presentatie van Jong RAAT!

Praktische informatie

Locatie: Bartholomeus Gasthuis in de Smeezaal, Lange Smeestraat 40, 3511 PZ Utrecht.
Datum: Dinsdag 3 december. Inloop vanaf 13:30, start 14:00 tot 16:30 uur met aansluitende borrel.
Contact: Josefien Jeninga via 06 17 30 51 58 of jjeninga@utrechtzorg.net
Aanmelden: Meld u aan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Jong RAAT

Jong RAAT is een initiatief van Utrechtzorg en beroepsvereniging V&VN.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws