Festival Zorg en Welzijn

Op donderdag 3 oktober laten we onze regio kennismaken met Zorg en Welzijn. Tijdens dit festival ervaren werkzoekenden hoe breed de sector is. Door middel van workshops en beleefmomenten ontdekt men hoe het is om zorg te ontvangen, en wat voor rol hij/zij daarin zou kunnen spelen. Elke branche komt aan bod en toont haar expertise.

Dit doen we in Overvecht, samen met Overvecht. Wat gebeurt er in de wijk, en wat zijn de kansen? Dit alles in een gezellige festivalsfeer met hapjes, drankjes en muziek in de wijk.

Doe mee als werkgever

Wilt u meedenken en meedoen? De eerste werkgever, Philadelphia Zorg, heeft zich al gemeld. Graag voegen we u hier aan toe zodat we onszelf als sector en branches laten zien!

Het Festival Zorg en Welzijn in Overvecht wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Utrecht en de Werkgeversservicepunten Utrecht, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. We zijn te gast in het ZIMIHC Theater Stefanus (Braziliëdreef 2, Utrecht).

Neem contact op met Gabriëlle Peereboom voor aanmelden en meer informatie, via gpeereboom@utrechtzorg.net of 030 – 634 0808.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws