Future Care Challenge Experience

Graag nodigen we u uit om tijdens het festival ‘Gelukkig en Gezond in Utrecht’ op 20 september in Houten deel te nemen aan een mini Future Care Challenge. Samen met studenten van de mbo’s, hbo’s en universiteit uit de regio gaat u aan de slag met twee vraagstukken:

Challenge 1: Positieve gezondheid in de wijk

Brainstormsessie over mogelijke nieuwe zorgverlening in de wijk vanuit het perspectief van positieve gezondheid. Na een korte inleiding over positieve gezondheid gaan deelnemers, onder begeleiding van U CREATE en samen met studenten, nadenken over nieuwe zorgverlening, met nadruk op preventieve toepassingen. Aan het eind worden deelnemers uitgenodigd om bij te dragen aan Challenge 2, en aan de Challenge in november.

Challenge 2: Ontwerpen voor gezond gedrag

Ontwerpsessie over interventies die aanzetten tot gezonder gedrag.
Na een korte inleiding over ontwerpen voor gedragsverandering gaan deelnemers, onder begeleiding van U CREATE en samen met studenten, nadenken over hoe ze interventies uit de eerste challenge/workshop kunnen uitwerken aan de hand van gedragsontwerp.

Deelname

Door deze ‘mini challenges’ krijgt u een sneak preview van de komende Future Care Challenge in november. Deze kickoff is een unieke kans om samen met studenten creatief na te denken in een ‘pressure cooker’ over voor u relevante onderwerpen. Deelnemers worden van harte uitgenodigd om als zorg-, welzijns- of wjk-organisatie deel te nemen aan de Challenge in november.

Bekijk de video van de vorige Future Care Challenge om een beeld te krijgen van dit bijzondere concept. Het succesvolle project ‘PCKT’ was de winnaar van de Future Care Challenge in maart 2018. De Future Care Challenges worden georganiseerd door Utrechtzorg / Zorgpact Midden Nederland en U CREATE.

Graag horen wij van tevoren of u aanwezig zult zijn, zodat de studenten zich het beste kunnen voorbereiden. U kunt dit aangeven via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. “Future Care Challenge Experience”.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws