Circle of Life

Er zijn nog nooit zoveel mensen zo oud geworden. In Nederland wonen ongeveer 3 miljoen 65 plussers en dat zullen er in 2060 bijna 5 miljoen zijn, aldus de Rijksuniversiteit Groningen. Met veel van die mensen gaat het goed. Maar ook veel mensen in onze samenleving zijn alleen aan het overleven, wat gepaard gaat met vallen en opstaan. Hoe gaat het in Utrecht? Hoe kunnen we in onze regio de stap gaan maken van overleven naar zinvol samenleven? Hoe blijf je in Utrecht meedoen na je pensioen? En hoe helpt social design buurten van zelfredzaam naar samen redzaam?

Op 1 oktober kijken Health Hub Utrecht partners uit beleid, praktijk, onderzoek, ontwerp en ondernemen naar leerzame initiatieven en zoeken naar rijkere samenwerkingsverbanden in de regio Utrecht én maken ze direct een start door met elkaar mee te denken in werksessies.

Praktische informatie

Doet u ook mee? Bekijk de website voor het programma. De conferentie vindt plaats op 1 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Utrechtzorg is een partner van de Health Hub Utrecht en heeft daardoor een aantal tickets voor haar deelnemers beschikbaar. Hiervoor kunt u contact opnemen met secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Gelukkig oud worden & Waardig sterven.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws