Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel zorgverleners van de operationele werkvloer als teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals.

De jaarlijkse Gezond & Zeker Kennisdag is al bijna 15 jaar een begrip. Ieder jaar komen zorg-professionals uit het hele land bij elkaar om kennis uit te wisselen. Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag volgt u workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en ontmoet u collega’s uit het hele land. Er zijn zowel workshops te vinden over beleidsmatige onderwerpen als workshops waarin u meteen aan de slag gaat en praktische vaardigheden oefent en toepast. Door middel van het festivalschema bepaalt u zelf wanneer je welke workshop volgt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar korte pitches of wilt u juist de diepte in door middel van een lange uitgebreide sessie? U bepaalt! Op deze manier deelt u de dag zo in dat u het optimale uit de Innovatiedag haalt.

Op de uitgebreide Praktijkmarkt vindt u allerlei leveranciers waarbij u nieuwe hulpmiddelen en technieken kunt uitproberen. Probeer bijvoorbeeld het nieuwste hulpmiddel op het gebied van steunkousen uit of test een nieuwe innovatieve tillift.

Door middel van de Netwerkapp kunt u makkelijk in contact komen met collega’s uit het hele land. Zoekt u bijvoorbeeld een oplossing voor een probleem waar u met uw team steeds tegenaan loopt? Misschien heeft een collega aan de andere kant van het land wel een oplossing voor u! Via de NetwerkApp kun u voorafgaand aan uw workshop of juist achteraf vragen stellen aan de workshopleider. Of u kunt bijvoorbeeld afspraken maken met een leverancier voor een demonstratie van een bepaald hulpmiddel. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Inschrijven kan via de website: gezondenzekerinnovatiedag.nl

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws