Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel zorgverleners van de operationele werkvloer als teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals.

De jaarlijkse Gezond & Zeker Kennisdag is al bijna 15 jaar een begrip. Ieder jaar komen zorg-professionals uit het hele land bij elkaar om kennis uit te wisselen. Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag volgt u workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en ontmoet u collega’s uit het hele land. Er zijn zowel workshops te vinden over beleidsmatige onderwerpen als workshops waarin u meteen aan de slag gaat en praktische vaardigheden oefent en toepast. Door middel van het festivalschema bepaalt u zelf wanneer je welke workshop volgt. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar korte pitches of wilt u juist de diepte in door middel van een lange uitgebreide sessie? U bepaalt! Op deze manier deelt u de dag zo in dat u het optimale uit de Innovatiedag haalt.

Op de uitgebreide Praktijkmarkt vindt u allerlei leveranciers waarbij u nieuwe hulpmiddelen en technieken kunt uitproberen. Probeer bijvoorbeeld het nieuwste hulpmiddel op het gebied van steunkousen uit of test een nieuwe innovatieve tillift.

Door middel van de Netwerkapp kunt u makkelijk in contact komen met collega’s uit het hele land. Zoekt u bijvoorbeeld een oplossing voor een probleem waar u met uw team steeds tegenaan loopt? Misschien heeft een collega aan de andere kant van het land wel een oplossing voor u! Via de NetwerkApp kun u voorafgaand aan uw workshop of juist achteraf vragen stellen aan de workshopleider. Of u kunt bijvoorbeeld afspraken maken met een leverancier voor een demonstratie van een bepaald hulpmiddel. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Houd deze website in de gaten voor meer informatie over de Gezond & Zeker Innovatiedag. Heeft u onderwerpen die u zeker wilt terugzien op de Innovatiedag of weet u een leuke workshop die zeker niet mag ontbreken? Stuur dan een bericht via dit contactformulier.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws