Op 28 oktober komen meer dan 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Praktijkmarkt en workshops

De basis van de Gezond & Zeker Innovatiedag is de Praktijkmarkt en het uitgebreide workshopprogramma. Het workshopprogramma bestaat uit interessante workshops voor mensen uit de praktijk of beleidsmatig betrokkenen. Er zijn ook branche-specifieke workshops voor onder andere gehandicaptenzorg, ziekenhuiszorg, thuiszorg en ouderenzorg. U stelt zelf uw eigen persoonlijke workshopprogramma samen en via de Netwerkapp kunt u uw voorkeuren op ieder moment wijzigen.

Praktische informatie

Datum: 28 oktober 2019, 8:30 - 17:00
Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein

Deelname aan de Gezond & Zeker Innovatiedag kost € 125. Tot 1 september geldt een speciale vroegboekkorting en kost deelname € 115,-. Dit is inclusief koffie, thee, fris en lunch. Aanmelden kan via de website.

Over Gezond & Zeker

Agressie en fysieke belasting zijn vaak de oorzaak van verzuim en ziekte in de Nederlandse gezondheidszorg. Dit vraagt om preventiebeleid en aandacht voor deze thema's op de werkvloer. Gezond & Zeker helpt hierbij met de vernieuwde website 'Blijf Inzetbaar' en door bijeenkomsten te organiseren, zoals de jaarlijkse Innovatiedag. Blijfinzetbaar.nl combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten en instrumenten voor HRM & Beleid, met Gezond & Zeker tools, tips en praktijkverhalen voor de professional op de werkvloer. Blijfinzetbaar.nl en Gezond & Zeker zijn initiatieven van de regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws