Datum: 17 januari 2022 / 13:00

Gezond & Zeker LIVE

Op maandag 17 januari organiseert Gezond & Zeker de eerste ‘Gezond & Zeker LIVE!’. In deze interactieve talkshow worden zorg- en welzijnsprofessionals bijgepraat over de laatste inzichten rondom fysieke belasting, agressie en werkbalans in zorg en welzijn. Aan het woord komen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen. Van hen krijgen de aanwezigen praktische tips waar ze de volgende dag direct mee aan de slag kunnen. Daarnaast krijgen ze inzicht in alle nieuwste tools van Gezond & Zeker: de BeleidsSpiegel Psychosociale Arbeidsbelasting en het BlijfGezond boekje.

Gezond & Zeker LIVE! is zowel fysiek in het NBC Nieuwegein bij te wonen, als online via een live stream. Het wordt een interactieve middag, zowel vanuit het publiek als via de livestream kan men vragen stellen en deelnemen aan wat er gebeurt op het podium.

Wanneer de coronamaatregelen dat op dat moment toelaten, zijn er ook een aantal leveranciers aanwezig op locatie die korte demonstraties geven.

Praktische informatie

Datum: Maandag 17 januari, 13:00 - 15:30 uur
Locatie: Online of live in het NBC Nieuwegein
Aanmelden: Aanmelden kan via de website van Gezond & Zeker. Een ticket voor Gezond & Zeker LIVE! in het NBC kost € 24,95. Wilt u de livestream volgen? Dan kost een ticket € 9,95.

Gezond & Zeker LIVE! is toegankelijk voor ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders agressie en alle andere functionarissen fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook voor arbocoördinatoren, beleidsmedewerkers en P&O functionarissen, preventiemedewerkers etc. is Gezond & Zeker LIVE! erg interessant.