Datum: 19 mei 2022 / 09:00

Hacking Health Amersfoort

Op 19, 20 en 21 mei vindt de tweede editie van Dutch Hacking Health Amersfoort plaats. Tijdens deze hackathon gaan studenten, patiënten, zorgprofessionals, ondernemers, designers, programmeurs en anderen geïnteresseerden aan de slag. Samen werken ze aan probleem- en vraagstukken uit zorg en welzijn in Amersfoort en omstreken. Het beste team wint een prijs.

Hackathon

Tijdens een Hachathon werken teams samen aan een probleem. Een team bestaat idealiter uit mensen met verschillende achtergronden. Bijvoorbeeld een ondernemer, een programmeur, een zorgprofessional en een student. De teams werken tijdens de hackathon drie dagen aan hun oplossing (‘prototype’) en krijgen daarbij hulp van coaches en experts.

Gedurende deze drie dagen worden verschillende opdrachten uitgewerkt om de teams te helpen hun creativiteit samen te laten smelten met efficiëntie. Dit zorgt voor uiteenlopende maar vooral bijzondere oplossingen. Innovatie en vrij denken zijn sleutelwoorden tot het vinden van doorslaggevende ideeën.

Meedoen

De hackathon zoekt partners en sponsors. Partners zijn organisaties die een concrete uitdaging inbrengen en graag aan de slag de slag willen tijdens de Hackathon door bijvoorbeeld een medewerker mee te laten doen aan de hackathon. Sponsors bieden een prijs voor de winnaars of een bijdrage om de organisatie een extra zetje te geven. Een prijs voor een winnaar is bijvoorbeeld een aantal uur coaching om het project verder te brengen. Of de ruimte om binnen uw organisatie de oplossing te testen.

Heeft u interesse in partnerschap en/of sponsoring? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Heeft u vragen? Mail dan naar dhhamersfoort@gmail.com of bel Mark Slager (06-29732695).