Datum: 07 juli 2022 / 09:00

In één fantastisch weekend samen met patiënten, zorgprofessionals, designers, programmeurs en ondernemers slimme ideeën uitwerken tot échte zorgoplossingen, wie wil dat nou niet?

Van donderdagavond 7 t/m zaterdag 9 juli gaan de deelnemers van Hacking Health Utrecht aan de slag om slimme creatieve oplossingen te ontwerpen voor de zorg. Deelnemers krijgen een volledig verzorgd weekend inclusief catering en workshops.

Dit jaar zijn het UMC Utrecht en Altrecht de organiserende partners achter Hacking Health Utrecht. Dit event is onderdeel van Dutch Hacking Health.

Hackathon

Een hackathon is een evenement waarin in korte tijd oplossingen voor problemen worden bedacht. Vooraf kan iedereen uitdagingen rondom gezondheid en geluk indienen. Rondom de geselecteerde uitdagingen worden teams gevormd met mensen met verschillende achtergronden. Tijdens de hackathon werken de teams in 2-3 dagen aan hun oplossing (‘prototype’) en krijgen daarbij hulp van coaches en experts.

Meedoen

Hacking Health Utrecht zoekt uitdagers en oplossers. Uitdagers zijn mensen of organisaties die een probleem/knelpunt in zorg en welzijn in Utrecht inbrengen. Zij werken tijdens de hackathon mee met een team aan een oplossing. Oplossers werken tijdens de hackathon samen met andere Oplossers en een Uitdager aan de oplossing voor het vraagstuk.

Ook sponsoren en partners zijn welkom.

Praktische informatie

Datum: 7 t/m 9 juli 2022
Locatie: Utrecht
Aanmelden: Kijk voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden op de website.