Beter omgaan met gezondheid en geluk (of tevredenheid), lukt het beste als mensen (en dat zijn wij allemaal) daarover zelf meer keuzes kunnen gaan maken en een actievere rol hebben. Een actievere rol hebben, betekent dat je inzicht hebt in hoe het met je gaat, welke opties je hebt en welke ondersteuning beschikbaar is. We werken dan aan positieve gezondheid, waarbij we een betekenisvol leven leiden op basis van onze eigen wensen. Om aan deze wensen te kunnen gaan voldoen, zijn een aantal vragen belangrijk om mee aan de slag te gaan. Want wat is gebalanceerd leven eigenlijk? Wanneer zijn we in balans en hoe gaan we er mee om als ons leven uit balans raakt? Kunnen we omgaan met tegenslagen? Hoe komt het bijvoorbeeld dat we zoveel vragen stellen aan de (psychische) gezondheidszorg, terwijl we een van gelukkigste landen ter wereld zijn? Komt dat door een disbalans tussen gezondheidsvragers en zorgverleners? Hoe kunnen nieuwe en digitale oplossingen en benaderingen bijdragen aan het herstellen van de balans?

Naar antwoorden op deze vragen gaat de Health Hub Utrecht 4 juni op zoek! Doet u ook mee?

De conferentie vindt op 4 juni plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Bekijk de website voor meer praktische informatie en de sprekerslijst.

Utrechtzorg is deelnemer van de Health Hub Utrecht en stelt vijf kaarten (t.w.v. €99,-) voor haar deelnemers beschikbaar. Wilt u hier gebruik van maken? Stuur dan een mail naar secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Gebalanceerd Leven Conferentie".

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws