Van 18 tot en met 22 november organiseert Utrechtzorg voor de tweede keer de Sterk in je Werk-week. Deze week is gericht op het thema behoud. Een cruciaal thema in deze tijd van arbeidsmarkttekorten.

Tijdens de Sterk in je Werk-week worden voor en door zorg- en welzijnsorganisaties veel activiteiten georganiseerd gericht op dit thema. Voorbeelden van 2018 zijn bokscoaching, mindfulnesstrainingen en workshops rondom de overgang. Bijna 30 organisaties in de regio hebben deelgenomen aan de editie van 2018, waarbij bijna 700 zorg- en welzijnsprofessionals hebben genoten van een gratis activiteit.

Dit jaar wordt de Sterk in je Werk-week landelijk ingezet. In het hele land zal aandacht besteed worden aan behoud. Utrechtzorg pakt dit thema graag samen met u op!

Op 18 juni organiseren we daarom een informatiebijeenkomst over de Sterk in je Werk-week. Tijdens deze bijeenkomst zullen we de doelen en richtlijnen van deze week bespreken, en samen met u brainstormen over de beste invulling van dit project. Hierin nemen we uiteraard de evaluatie van 2018 mee. Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor communicatie- en HR-professionals en recruiters.

Wanneer: 18 juni, 14:30 – 16:30
Plaats: Hart van Vathorst (Angelinapolder 3, Amersfoort) – Polderzaal
Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net, o.v.v. “Sterk in je Werk-week”.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws