Datum: 03 oktober 2022 / 13:00

Functies, rollen en taken van de toekomst

Ben jij al klaar voor de medewerker van de toekomst? Deze wil graag eigen regie, een werk en privé leven wat in balans is, zich blijven ontwikkelen en werken vanuit intrinsieke motivatie. Wat betekent dit concreet voor de organisatie van werk en onderwijs?

Graag nemen we je mee in de nieuwe functies, rollen en taken die gaan ontstaan. Hoe reageren collega’s hierop en wat betekent dit voor uw werkzaamheden? Wat is er voor nodig om hierop te anticiperen? En hoe kunnen we deze transitie met elkaar inrichten, in plaats van ieder voor zich?

Inspiratiebijeenkomst
Tijdens een inspiratiebijeenkomst op 3 oktober word je inhoudelijk meegenomen in de projecten: Ongekend Teamtalent & Flexibilisering Beroepsonderwijs Volwassenen.

Dit zijn voorbeelden waarin skillsgericht wordt gewerkt, met focus op talent en maatwerk. Hoe verhoudt het diploma denken zich tot een focus op talent en maatwerk en wat betekent dit concreet voor een toekomstige zij-instromer die de overstap naar de zorg wil maken? 

Met elkaar in gesprek
Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over wat er nodig is om in de DOE stand te komen. Met lef en vertrouwen gaan we anders kijken naar functies, rollen, taken en onderwijs. Met als einddoel om tot een ontwikkelcoalitie te komen die het ook écht anders gaat doen – maar dan wel samen.

Durf jij ook geïnspireerd te raken? We zien je graag op 3 oktober!

Praktische informatie

Datum: Maandag 3 oktober 2022
Tijd: 13:00 - 16:30 uur (12:30 uur inloop met lunch, 16:30 uur netwerkborrel)
Locatie: Het BOVAGhuis, Kosterijland 15, 3981 AJ in Bunnik
Aanmelden: Aanmelden kan via het aanmeldformulier.