Datum: 01 november 2021 / 10:30

Jobcrafting

Jobcrafting is een manier op zelf te zorgen voor meer plezier en energie op je werk. Als je het letterlijk vertaalt, is het ‘knutselen aan je werk’. Je doet kleine aanpassingen waardoor jouw werk beter bij je past, meer aansluit bij wie je bent, wat je wilt, wat je kan en wat je drijft.

Do It Yourself

In deze workshop krijg je korte stukjes theorie en ga je zelf op zoek naar waar jij gelukkig van wordt in je werk. Waarom doe jij wat je doet en hoe zorg je ervoor dat je hier gelukkig in blijft? ‘Losdenkers’ Nicoline Mulder en Jet van den Hoek helpen je te ontdekken wat je zelf allemaal kan doen om jouw baan zo te knutselen dat je er elke dag lachend naartoe gaat en met energie weer weggaat.

Praktische informatie

Deze workshop is bedoeld voor jonge zorg- en welzijnsprofessionals met maximaal 8 jaar werkervaring. Deelname aan deze workshop inclusief lunch is gratis wanneer jouw werkgever aangesloten is bij Utrechtzorg. Kijk hier voor een overzicht van de deelnemers van Utrechtzorg.

Datum: Maandag 1 november, 10:30 - 13:00 uur (inloop vanaf 10:15)
Locatie: De Stadstuin, Europalaan 20 in Utrecht
Aanmelden: Aanmelden kan via dit formulier.

Neem voor meer informatie over Jong RAAT of deze workshop contact op met Ieteke van Brakel via ivanbrakel@utrechtzorg.net.

Deze workshop wordt georganiseerd door Jong RAAT. Jong RAAT is hét netwerk voor alle jonge zorgprofessionals die werkzaam zijn in de regio Utrecht, Amersfoort of Gooi en Vecht. Met het netwerk inspireren en verbinden we bestuurders en collega professionals, en werken we samen aan persoonlijke ontwikkeling. Centraal staan onderwerpen als werkgeluk en medezeggenschap. Zo willen we de uitstroom van jonge collega's voorkomen.