Datum: 07 april 2021 / 11:00

In gesprek met Jong RAAT

Bent u benieuwd welke ideeën de nieuwe generatie zorgprofessionals heeft voor het terugdringen van de personeelstekorten? Bent u nieuwsgierig naar wat hen drijft en betrokken houdt? Doe dan mee aan deze online bijeenkomst op 7 april!

Tijdens de RAAT Utrecht bestuurdersdialoog van januari was Mirthe Kiekebos, verpleegkundige bij het St. Antonius Ziekenhuis, vanuit Jong RAAT te gast en praatte mee over het thema medezeggenschap. Na deze bijeenkomst kwamen hier zoveel positieve reacties op dat we bestuurders, managers en leidinggevenden uit de regio graag de gelegenheid geven om ook met Mirthe en de andere jonge zorgprofessionals van Jong RAAT in gesprek te gaan.

Binnen Jong RAAT worden jonge zorgprofessionals betrokken bij het oplossen van de arbeidsmarktproblematiek. Het ontwikkelingstraject stimuleert hen om aandacht te vragen voor eigen vernieuwende ideeën en biedt handvatten die nodig zijn om hun innovatieve ideeën te realiseren. In 2019 resulteerde dit in het actieplan "Maak Impact Eenvoudig".

Uitwisseling

Tijdens deze online ontmoeting delen de deelnemers van Jong RAAT graag hun ervaringen én ideeën hoe organisaties met kleine interventies al kunnen bijdragen aan het behoud van jonge zorgprofessionals. Bovenal zal het een laagdrempelige ontmoeting zijn waarin ruimte is om vragen te stellen aan elkaar.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 7 april, 11:00 - 12:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Jong RAAT"

Deze meet & greet is bedoeld voor bestuurders, managers en leidinggevenden van deelnemende organisaties van Utrechtzorg. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers. Meer informatie? Neem dan contact op met Ieteke van Brakel via ivanbrakel@utrechtzorg.net.