Datum: 25 januari 2022 / 09:00

Kant en klare aanpak onboarding

Welkom! Het is makkelijk om te zeggen, maar hoe faciliteert u een warm welkom voor al uw nieuwe collega’s? Hoe zorgt u dat ze op belangrijke momenten de juiste begeleiding krijgen, hun inzichten delen, dat ze aarden en zich daadwerkelijk verbonden voelen met de collega’s en de organisatie? Als u stappen wilt zetten in uw onboardingsproces in 2022, dan biedt Utrechtzorg graag de helpende hand.

Samen met Rens de Boer (Ministerie VWS) is een projectaanpak ontwikkeld om uw eigen onboardingsproces te verbeteren en/of te verrijken, inclusief concrete interventies. Daarnaast mogen deelnemers van Utrechtzorg gebruik maken van de succesvolle Toolbox Onboarding die ontwikkeld is door diverse zorgorganisaties samen met deRotterdamseZorg. U krijgt een variatie aan instrumenten die ondersteunen bij het onboardingsproces in uw organisatie.

Werksessies

We laten u graag zien hoe u de toolbox in kunt zetten tijdens een online kick-off. Tijdens deze bijeenkomst willen we een basis leggen om van elkaar te leren en best practices te delen rondom onboarding. Utrechtzorg faciliteert daarvoor in 2022 werksessies met elke 6 tot 8 weken een bijeenkomst.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast de teaser van de toolbox.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 25 januari, 9:00 - 11:00 uur
Locatie: Online
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. 'Onboarding'. Deelname is kosteloos.

Kunt u niet aanwezig zijn op 25 januari, maar heeft u wel interesse in het thema onboarding? Meld u dan alvast aan voor de werksessies via dit formulier.