Week van Zorg en Welzijn 2019

De Week van Zorg en Welzijn 2019 zal plaatsvinden van 11 tot en met 16 maart. De Week van Zorg en Welzijn zal dit jaar een sterke focus hebben op zij- en herinstromers. Samen laten we het publiek zien hoe uniek en bijzonder onze sector is - en zo hopen we zoveel mogelijk mensen te enthousiasmeren om een nieuwe collega te worden! Bekijk de terugblikvideo van 2018 voor een indruk van de Week van Zorg en Welzijn.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u graag over alle mogelijke manieren om deel te nemen aan de Week van Zorg en Welzijn 2019. Ook vertellen we u alles over de landelijke en regionale acties. Deze bijeenkomst is met name gericht op P&O- en communicatiemedewerkers.

Praktische informatie

Datum: 15 januari van 15:00 tot 17:00
Plaats: Hart van Vathorst (Angelinapolder 3, 3825 LX Amersfoort), afhankelijk van aantal aanmeldingen Polderkamer of Kerkzaal.

De bijeenkomst zal starten met een presentatie namens RegioPlus, de landelijke organisatie achter de Week van Zorg en Welzijn. Hier hoort u alles over de landelijke acties zoals de kickoff, televisie en doelstellingen. Vervolgens zal Utrechtzorg u informeren over alle regionale acties, kansen en mogelijkheden. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en brainstormen met collega-organisaties.

Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Kickoff WZW2019.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws