Bent u actief als beleidsmaker, adviseur, praktijkprofessional of bestuurder? Of houdt u zich bezig met veranderprocessen in zorg of welzijn? Dan bent u van harte welkom om op 2 december uw kennis en ervaringen met elkaar te delen op de landelijke Actie Leer Netwerkdag.

De focus van de landelijke Actie Leer Netwerkdag ligt op innovatieve oplossingen en samenwerkingen voor arbeidsmarktvraagstukken in Zorg en Welzijn. Naast een interactief programma, worden er voorbeelden uit de praktijk gedeeld door de Actie Leer Netwerk Koplopers en kunt u luisteren naar inspirerende sprekers.

Het Actie Leer Netwerk (ALN) is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het ALN legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Ze faciliteert en ondersteunt partijen die met vernieuwende initiatieven de personeelstekorten aanpakken. De kern van actieleren is “leren door samen oplossingen en verbeteringen te ontdekken”. Het ALN past deze methodiek toe in al haar activiteiten. Daarnaast inspireert en stimuleert het ALN alle andere betrokken partijen om ook initiatieven te starten. Of succesvolle initiatieven van anderen over te nemen. “Want samen weet men meer, en samen krijgt men meer gedaan”.

Meer informatie vindt u hier.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws