Publiekscampagne

In november start een publiekscampagne om meer mensen te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Voorafgaand daaraan organiseert het ministerie van VWS een bijeenkomst om te bespreken hoe de landelijke campagne en de communicatie- en HR-activiteiten van een instelling elkaar optimaal kunnen versterken.

Werksessie voor communicatie en HR

Tijdens de werksessie hoort u meer over de publiekscampagne – onder meer van campagnebureau PublicisOne – en staan we gezamenlijk stil bij de mogelijkheden ervan. De campagne biedt mogelijkheden om binnen eigen communicatie-activiteiten in te passen en andersom is er ruimte om vanuit instellingen de campagne te voeden.

Doelgroep

De bijeenkomst is gericht op communicatie- en HR-medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen die zich bezighouden met het interesseren en werven van mensen voor een loopbaan in zorg en welzijn.

Praktische informatie

De werksessie vindt plaats op dinsdag 23 oktober in Het Muntgebouw in Utrecht en duurt drie uur. Er zijn twee tijdstippen waarop u kunt instappen. ’s Morgens om 09.30, de bijeenkomst eindigt dan om 12.30 en na afloop is er lunch. Of ’s middags om 13.30, de bijeenkomst eindigt dan om 16.30 met een drankje. Deelnemers aan de middagsessie zijn natuurlijk van harte welkom om vooraf de lunch te komen gebruiken.

Er is een maximaal aantal plaatsen, dus meld u snel aan om van een plek verzekerd te zijn. Dat kan via deze link.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws