Werkconferentie Digivaardig in de Zorg

Graag nodigen wij u uit voor de vijfde werkconferentie Digivaardig in de Zorg op maandag 25 november 2019. Ditmaal heeft het de vorm van een Lestival: Een festival waar u wat leert over het verbeteren van de digitale vaardigheden van zorgprofessionals.

Tijdens het lestival wordt u meegenomen in de activiteiten van de coalitie Digivaardig in de zorg. Maar we willen vooral met u aan de slag gaan tijdens diverse workshops.

Dus wilt u iets leren over: omgaan met laaggeletterdheid, bestrijden van faalangst, digitale competenties, de meest gemaakte fouten bij de uitrol van digitalisering, wat kan de docent doen om de digitale vaardigheden van de toekomstige zorgprofessional te verbeteren, effectief communiceren over digitale vaardigheden en hoe u uw medewerkers stimuleert om te werken aan hun digitale vaardigheden, meld u dan aan voor het lestival! Het is ook een uitstekend moment om binnen dit innovatieve netwerk nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten te onderhouden.

Praktische informatie

Het complete programma wordt bekend gemaakt op de website.Deze bijeenkomst is een initiatief van ECP | Platform voor de InformatieSamenleving.

Datum: maandag 25 november 2019
Tijd: 12.30-17.30 uur, inclusief inloop en aansluitend een borrel
Locatie: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg
Aanmelden: Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. U kunt zich aanmelden via de website.