Datum: 25 oktober 2021 / 09:30

Meet & Match

Op maandag 25 oktober organiseren Utrechtzorg, het WGSP Amersfoort, Gooi en Vechtstreek en Midden-Utrecht samen een Meet & Match zorg en welzijn in Amersfoort. Deze Meet & Match is bedoeld voor iedereen die informeel wil kennismaken met zorg en welzijnsorganisaties in de regio, en zich wil oriënteren op werken en leren in zorg en welzijn.

Tijdens de Meet & Match worden ook de volgende workshops aangeboden:

  • Catwalktraining: In deze workshop leren deelnemers hoe zij zichzelf van hun beste kant laten zien.
  • Dementievriendelijke en belevingsgerichte zorg: Tijdens deze workshop worden deelnemers meegenomen in de wereld van dementiezorg en leren ze hoe ze dementievriendelijk kunnen zijn. Een laagdrempelige manier om te ontdekken of een baan in de (ouderen)zorg iets voor hem of haar is.
  • Kansen binnen zorg en welzijn: Sterk in je werk coaches vertellen over de eerste stappen die men kan zetten om in één van de verschillende werkvelden in zorg en welzijn aan de slag te gaan.

Tevens kunnen bezoekers een professionele foto voor op hun LinkedIn-profiel of cv laten maken.

Praktische informatie en aanmelden

Datum: Maandag 25 oktober, 9:30 - 12:30 uur
Locatie: Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, Amersfoort

We nodigen u graag uit om als werkgever aanwezig te zijn. Wilt u zich aanmelden voor een plekje op de Meet & Match? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net. Werkzoekenden kunnen zich aanmelden via dit formulier.

Let op! Voor dit evenement werken wij met het verplichte coronatoegangsbewijs. Zorg ervoor dat u uw coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs mee heeft. Bekijk dit document voor meer informatie.