Datum: 18 mei 2021 / 09:00

Regionaal netwerk HR-professionals zorg en welzijn

In aanvulling op de diverse netwerken die Utrechtzorg faciliteert richten we dit jaar een netwerk op voor HR-professionals. Dit netwerk richt zich met name op thema’s rond het behoud van medewerkers. U kunt hierbij denken aan bijeenkomsten rond de thema's onboarding, duurzame inzetbaarheid, cultuur en leiderschap en offboarding.

Door het oprichten van dit netwerk willen we HR-professionals in zorg en welzijn op een laagdrempelige manier met elkaar verbinden, maar zeker ook informeren en inspireren. Waar kansen zich voordoen kunnen we in kleiner verband ook vraagstukken samen uitwerken of masterclasses organiseren en de resultaten delen met het hele netwerk.

Praktische informatie

De eerste bijeenkomst van het netwerk voor HR-professionals zal plaatsvinden op 18 mei om 9:00 uur. Voor deelnemers van Utrechtzorg en ondertekenaars van het RAAT is deelname aan het HR-netwerk kosteloos.

Via deze link (Google Forms) kunt u zich aanmelden voor dit netwerk en de bijbehorende bijeenkomst op 18 mei. Graag verzamelen we tegelijk uw input over wat u graag binnen dit netwerk terug wilt zien.

Voor vragen kunt u terecht bij Natascha Kalkman via nkalkman@utrechtzorg.net of 06-49370942.