Datum: 14 oktober 2021 / 15:00

Leren in de VVT

Bent u stagedocent, praktijkopleider, werkbegeleider of teamlid die nieuwe collega’s inwerkt? Wilt u inspiratie opdoen voor leren en begeleiden in de VVT en hierover het gesprek aangaan met collega’s? En wilt u leerlingen, studenten en jongprofessionals behouden voor de zorg door een goed ontwikkelklimaat?

In onze online inspiratiebijeenkomst op 14 oktober geven we u inzicht, tips en tools om deze vragen binnen uw organisatie te beantwoorden. Dit doen we met bijdragen van SBB, Jong RAAT, Joke van Alten (Leren in bedrijf), een praktijkopleider van Rivas en studenten van de HU en het MBO.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Utrechtzorg en het Regionaal Overleg Beroepspraktijkvorming (ROB). Het ROB is het samenwerkingsverband tussen de BPV-bureaus/stagebureaus van de opleidingen verzorging, maatschappelijke zorg en verpleegkunde van ROC Midden Nederland, MBO Amersfoort, het Hoornbeeck College en Hogeschool Utrecht.

Praktische informatie

Datum: Donderdag 14 oktober, 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams

Save the date! Informatie over programma en aanmelding volgt vanaf september.
Heeft u voor die tijd al vragen? Neem dan contact op met Erna Laclé of Jan Joosten via elacle@utrechtzorg.net of jjoosten@utrechtzorg.net.