Datum: 15 december 2020 / 13:00

Grotere contracten

Uit het onderzoek van Stichting Het Potentieel Pakken begin dit jaar bleek dat een kwart van de zorgmedewerkers ervoor open staat meer te werken. Dit is gebaseerd op een landelijk onderzoek van PGGM, onder 9000 zorgmedewerkers. Maar hoe zit dit binnen uw organisatie?

Tijdens onze workshop gaat u zelf met dit vraagstuk aan de slag. Stichting Het Potentieel Pakken deelt haar perspectief op de waarde van grotere contracten, en belemmeringen die hierbij vaak spelen in de praktijk. Ook krijgt u handige tools om het potentieel binnen uw organisatie te onderzoeken.

Met deze aanknopingspunten kunt u zelf aan de slag om de waarde en het potentieel van grotere contracten binnen uw organisatie in kaart te brengen.

Meld u aan als u uzelf herkent in een van de volgende beschrijvingen:

  1. U heeft arbeidstekorten binnen uw organisatie en wilt onderzoeken in hoeverre het vergroten van contracten van bestaand personeel een rol kan spelen in het verkleinen hiervan

  2. U houdt zich bezig met de arbeidstekorten binnen uw organisatie, bijvoorbeeld vanuit een HR-functie of als manager van de organisatie of een onderdeel daarvan

De workshop zal gegeven worden door Miriam Hafkemeijer (lead value case bij Stichting Het Potentieel Pakken) en Karin Luidens of Christa Nieuwboer (Actie Leer Netwerk)

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 15 december, 13:00 - 14:30
Aanmelden: Aanmelden kan via de website van het Actie Leer Netwerk.

Deze workshop wordt georaniseerd door het Actie Leer Netwerk. Het Actie Leer Netwerk is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Het Actie Leer Netwerk faciliteert en ondersteunt organisaties in zorg en welzijn, onderwijs en gemeenten die met behulp van vernieuwende initiatieven de personeelstekorten in zorg en welzijn aanpakken. Daarnaast inspireert en stimuleert het Actie Leer Netwerk andere partijen om succesvolle initiatieven over te nemen, verder te brengen of om zelf initiatieven te starten.