Ontdekdezorg week

De Ontdekdezorg week (voorheen Week van Zorg en Welzijn) vindt plaats van 16 tot en met 21 maart 2020. Tijdens deze week vragen we landelijk en regionaal aandacht voor werken in zorg en welzijn, waarbij we aansluiten op de landelijke 'Ik Zorg'-campagne. De doelgroep van deze campagne bestaat uit zij-instromers en herintreders.

Doe mee!

We gaan hierbij inzetten op zorg- en welzijnsprofessionals als trotse ambassadeurs. Met ruim 1,2 miljoen medewerkers is werken in zorg en welzijn breed vertegenwoordigd in de samenleving. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving in die in onze sector werkt, en we willen gebruik maken van dit enorme netwerk. Deze mensen willen we bij onze sector gaan betrekken door tijdens de Ontdekdezorg week samen regionale netwerkevenementen te organiseren, en mensen vervolgens te verwijzen naar open dagen, meeloopdagen, netwerkborrels en dergelijke die binnen organisaties plaatsvinden na de Ontdekdezorg week. Een groot vangnet, met vervolgens contact op maat.

Doet uw organisatie ook mee? Binnenkort volgt een aanmeldformulier voor activiteiten gericht op zij-instromers en herintreders binnen uw organisatie. Deze zullen na aanmelding op de landelijke website zichtbaar zijn.

In de regio Utrechtzorg organiseren we een banenmarkt in Amersfoort op 16 maart. Ook vinden er activiteiten plaats in de Ik Zorg shop en zijn we zichtbaar op Utrecht Centraal.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over dit evenement, dan kunt u contact opnemen met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net. Lees ook het bijgevoegde document voor meer informatie over de vernieuwde Ontdekdezorg Week.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws