Datum: 16 maart 2020 / 09:00

Ontdekdezorg week

De Ontdekdezorg week (voorheen Week van Zorg en Welzijn) vindt plaats van 16 tot en met 21 maart 2020. Tijdens deze week vragen we landelijk en regionaal aandacht voor werken in zorg en welzijn, waarbij we aansluiten op de landelijke 'Ik Zorg'-campagne. De doelgroep van deze campagne bestaat uit zij-instromers en herintreders.

Doe mee!

We gaan hierbij inzetten op zorg- en welzijnsprofessionals als trotse ambassadeurs. Met ruim 1,2 miljoen medewerkers is werken in zorg en welzijn breed vertegenwoordigd in de samenleving. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving in die in onze sector werkt, en we willen gebruik maken van dit enorme netwerk. Deze mensen willen we bij onze sector gaan betrekken door tijdens de Ontdekdezorg week samen regionale netwerkevenementen te organiseren, en mensen vervolgens te verwijzen naar open dagen, meeloopdagen, netwerkborrels en dergelijke die binnen organisaties plaatsvinden na de Ontdekdezorg week. Een groot vangnet, met vervolgens contact op maat.

Update coronavirus

Wegens het coronavirus heeft Utrechtzorg besloten regionale evenementen van de Ontdekdezorg week af te gelasten. Meer informatie over dit besluit leest u hier.

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over dit evenement, dan kunt u contact opnemen met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net. Lees ook het bijgevoegde document voor meer informatie over de vernieuwde Ontdekdezorg Week.