Datum: 22 maart 2021 / 09:00

Check. Match. Like. Ontdek.

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt. Doet uw organisatie ook mee?

Ontdekdezorg online

De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij uw organisatie, maar we richten ons platform zo in dat ze online kennis met uw organisatie maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector.

Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kunt u zich presenteren door middel van onder andere een video, uw website en een beschrijving van uw organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met u opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kunt u zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A. Ontmoet potentiële werknemers en maak een match!

Match

Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om uw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door (indien natuurlijk veilig mogelijk) een kijkje te nemen op één van uw locaties, of door een digitaal gesprek met een recruiter.

Landelijke én regionale campagne

De Ontdekdezorg week 2021 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worrden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Utrechtzorg promoot de Ontdekdezorg week in de regio Utrecht, Amersfoort-Eemland en Gooi en Vechtstreek.

Meer informatie

Meer weten over de Ontdekdezorg week in de 'regio Utrechtzorg'? Neem dan contact op met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net. Wij zullen regelmatig mails versturen met de meest actuele informatie over dit evenement. Heeft u deze niet ontvangen, maar wilt u dit wel? Stuur dan ook een mail naar dheitink@utrechtzorg.net.