Datum: 07 december 2023 / 14:00

Kom je kijken en luisteren naar de oogst van het programma Vernieuwend Werken in de Zorg?

Van september tot en met december werken 13 zorgprofessionals uit de regio Utrecht aan een vernieuwing, verandering of verbetering in hun eigen praktijk. Zij krijgen tijdens het ontwikkelprogramma Vernieuwend Werken in de Zorg tools om zelf te werken aan een oplossing voor een vraagstuk.

Een aantal voorbeelden van de vraagstukken uit de vorige editie in 2022 zijn: boeien en binden van collega's en/of stagiaires, het behoud van kwaliteit in teams bij hoog verloop, verminderen van de ervaring van werkdruk en het ontwerpen van dagritmes van cliƫnten waarbij rekening wordt gehouden van het wensen en behoeften van zowel cliƫnten als personeel.

Kom kennismaken en laat je inspireren!
Maak kennis met de vernieuwers en met het programma. Bekijk, luister en ervaar de resultaten. De organisaties vertellen je tijdens deze middag alles over hoe zij tot innovatieve oplossingen zijn gekomen voor de vraagstukken in hun organisatie.

De vernieuwers komen uit de volgende organisaties in de regio Utrecht: Reinaerde, Warande, De Wulverhorst, Bartimeus en Quarijn.

Programma:
Tijdens deze feestelijke oogstsessie sluiten we het programma af. We beginnen de middag met een korte terugblik op het programma. Daarna zullen we op verschillende manieren kennismaken met de vernieuwers en de vraagstukken.

13.45-14.00 binnenlopen en ontvangst
14.00-14.30 centrale start programma
14.30-15.30 presentaties
15.30-16.00 feestelijke afsluiting
16.00-16.30 borrel

Praktische informatie
Datum: Donderdag 7 december van 14.00 tot 16.30 uur
Locatie: RAUM, Berlijnplein 520, Utrecht
Aanmelden: Aanmelden kan via het inschrijfformulier.

Meer informatie over het ontwikkelprogramma
Vragen: Marloes Aarden maarden@utrechtzorg.net (vanaf december bij jetvandenhoek@gmail.com)

Je bent van harte welkom!

Vernieuwend Werken is ontwikkeld door Reinaerde en vergroot de innovatieve vaardigheden en het persoonlijk leiderschap van zorgprofessionals.