Datum: 15 december 2020 / 10:00

Recruitersnetwerk Utrechtzorg

Op 15 december komt het Recruitersnetwerk van Utrechtzorg bij elkaar.

We gaan dit keer aan de slag met het thema 'Extra handen voor de zorg'. Via inspirerende vodcasts gaan we met elkaar in gesprek. Hoe kunnen we samen anders kijken en anders doen zodat zorgreservisten, zij-instromers en anders opgeleiden met passie voor mensen toch eenvoudig en goed kunnen instromen in de zorg? Hoe gaan we om met mensen die niet precies in het gewenste profiel passen? Hoe behouden we deze mensen voor de zorg of voor uw organisatie?

Ook bespreken we de plannen voor de Ontdekdezorg week 2021 (22 t/m 27 maart). Dit zal de eerste Week zijn die digitaal plaatsvindt. Graag nemen we u mee in de huidige stand van zaken. Ook zijn we benieuwd naar uw ideeën en wensen.

Tot slot willen we met elkaar terugblikken op het afgelopen jaar en plannen maken voor het Recruitersnetwerk in 2021.

Heeft u vragen, tips of ideeën over het Recruitersnetwerk? Neem dan contact op met Jet van den Hoek of Gabriëlle Peereboom via jvandenhoek@utrechtzorg.net of gpeereboom@utrechtzorg.net.

Praktische informatie

Datum: 15 december, 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Recruitersnetwerk December". Vermeld hierbij ook uw adres, want we sturen graag iets naar u op!