Recruitersnetwerk Utrechtzorg

Op 28 mei komt het Utrechtzorg-recruitersnetwerk online bij elkaar. We informeren, inspireren en ontmoeten elkaar. Dit keer staat de bijeenkomst in het thema van "Referral recruitment".

Programma

- Referral recruitment:
Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie zal ingaan op het thema referral recruitment, zowel de theorie als leuke sprekende voorbeelden. Er is natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

- Zomerperiode:
De zomerperiode komt er weer aan. Deze periode is soms een puzzel voor zorgorganisaties. Hoe is dat in coronatijd? Diede Heitink en Maaike Smittenaar van Utrechtzorg vertellen over de gezamenlijke vakantiekrachtencampagne vanuit Utrechtzorg. Ook geven we meer informatie over “Extra handen voor de zorg” tijdens de zomerperiode.

- Jongerenvoorlichting:
Ieteke van Brakel vertelt vanuit Utrechtzorg over Jongerenvoorlichting: de zorgverleners van de toekomst! Wat staat er op de planning, wat hebben we al gedaan, en hoe kunnen we hierin nog meer regionale samenwerking opzetten?

Tot slot is er natuurlijk tijd om met elkaar te netwerken en ervaringen uit te wisselen over de hectische afgelopen periode, en best practices te delen over het werven van kandidaten voor de zomer.

We kijken er naar uit u weer (online) te ontmoeten!

Praktische informatie

Datum: 28 mei, 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Recruitersnetwerk Mei". U krijgt dan voor aanvang van de bijeenkomst een uitnodiging met link en uitleg.

Heeft u voor de bijeenkomst al vragen (of tips en ideeën)? Neem dan contact op met Jet van den Hoek of Gabriëlle Peereboom via jvandenhoek@utrechtzorg.net of gpeereboom@utrechtzorg.net.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws