Recruitersnetwerk Utrechtzorg

Op 30 januari komt het Utrechtzorg-recruitersnetwerk bij elkaar in Hilversum. We informeren, inspireren en ontmoeten elkaar, en blikken terug op de eerste bijeenkomst van het recruitersnetwerk in december. Dit keer staat de bijeenkomst in het thema van "Disneyficeren", waarbij Anneke Maatman de werksessie zal begeleiden. Hoe laat u uw organisatie in het oog springen?

Disneyficeren

Hans Smith neemt ons mee in de magische wereld van Disney. Ergens begin jaren negentig solliciteerde Hans Smith bij het toenmalige EuroDisneyland. Een ervaring! “Ik had dat nog nooit meegemaakt. Ik zat in het selectieproces en kreeg een leuke foto toegestuurd van het team waar ik mee zou kunnen gaan werken. Zou, want ik was nog niet aangenomen. Maar ik ging daardoor wel met een heel blij gevoel de selectieprocedure in. Ik had heel sterk het gevoel: ‘Hier wil ik bij horen’.”

Het lukte, Hans werd aangenomen en ging enthousiast aan de slag. “Op mijn eerste dag kreeg ik een vreemde vraag van Disney-collega’s: ‘Weet je wat je éigenlijk gaat doen?’ Natuurlijk wist ik dat… roosters maken, zorgen dat de attracties in orde zijn. Tja, dat soort dingen. Hun antwoord? ‘Nee, jij zorgt er voor dat alle mensen die bij ons binnenkomen hun dagelijkse beslommeringen gaan vergeten’. Toen ik dat hoorde gebeurde er bij mij wat. Oké, dat is gaaf! Je gaat vanuit een andere intrinsieke motivatie werken. Je bent trots op datgene wat je doet. Dat geeft niet alleen een mooie verbondenheid met je collega’s, maar zorgt er ook nog eens voor dat je als ambassadeur gaat optreden voor je organisatie. ”

Bij deze ene wijze Disney-les bleef het niet. Hij kreeg er nog meer. Over hoe je elke dag weer verwachtingen overtreft, bijvoorbeeld. Geïnspireerd geraakt? En wilt u uw organisatie ook Disneyficeren? Kom dan op donderdag 30 januari naar het recruitersnetwerk!

Praktische informatie

Datum: 30 januari van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Sherpa, Larenseweg 30, 1221 CN Hilversum (dichtbij station Hilversum)
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Recruitersnetwerk"

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws