Datum: 20 januari 2022 / 10:00

Recruitersnetwerk Utrechtzorg

Op 20 januari komt het Recruitersnetwerk van Utrechtzorg bij elkaar.

Ontdekdezorg week

Deze editie van het Recruitersnetwerk staat volledig in het teken van de Ontdekdezorg week (14 t/m 19 maart 2022). Daarom zijn recruiters én communicatieprofessionals van harte welkom.

De Ontdekdezorg week is hét landelijke campagnemoment voor de sector zorg en welzijn. De doelgroep van deze campagne bestaat uit zij-instromers en herintreders. We laten zien wat werken in de sector inhoudt en welke kansen er zijn. Dit doen we samen met werkgevers en onderwijs. Lees hier meer over de Ontdekdezorg week.

Programma

  • Opening
  • Ontdekdezorg week 2022: Diede Heitink van Utrechtzorg neemt u mee in de plannen voor de landelijke en regionale campagne.
  • Een mini-workshop videorecruitment door Sandhna Chintoe van Cammio. Sandhna is expert op het gebied van werven en solliciteren via video. Ze vertelt hoe u videorecruitment in kunt zetten voor uw organisatie: tijdens maar ook na de Ontdekdezorg week. Laat zien wat uw organisatie bijzonder maakt, én nodig kandidaten ook uit om via video te solliciteren!
  • Afsluiting en terugblik

Alle deelnemende organisaties ontvangen een gratis social media inspiratiekalender voor zorg en welzijn, ontwikkeld door Eerste Hulp bij Social Media t.w.v. 25 euro. Deze kalender helpt u om de social media kanalen van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen, en is speciaal toegespitst op de sector zorg en welzijn.

Praktische informatie

Datum: 20 januari, 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Online via Microsoft Teams, indien mogelijk fysiek
Aanmelden: Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. "Recruitersnetwerk Januari".

Heeft u vragen, tips of ideeën over het Recruitersnetwerk? Neem dan contact op met Gabriëlle Peereboom via gpeereboom@utrechtzorg.net.