Speeddatesessie digitale vaardigheden

Digitale vaardigheden zijn onmisbaar in de maatschappij. In elke werksector, maar zeker ook in de zorg. ‘s Heeren Loo ontwikkelde hier in maart 2018 een groot meerjarenprogramma voor. En lanceerde de voor iedereen toegankelijke website www.digitaal-vaardig.nl.

Op 22 januari deelt 's Heeren Loo, samen met de digicoaches, de eerste resultaten van het programma. Ook wordt de nieuwe website gepresenteerd en worden ideeën uitgewisseld. Hoe kunnen we van elkaar leren? Tijdens de speeddates kunnen we daarover met elkaar in gesprek.

Programma

Voorafgaand aan het speeddaten komen Kees van den Burg, Directeur Generaal Langdurige Zorg op Ministerie van VWS en Frank Bluiminck van de VGN vertellen over het belang van aandacht voor digitale vaardigheden en makkelijke ICT. Ook kun je speeddaten met Kees Erends van ’s Heeren Loo over zijn visie op digitalisering in de zorg en de benodigde randvoorwaarden voor medewerkers. Er zijn doorlopende presentaties en je kunt deelnemen aan de grote digiquiz, hoe vaardig ben jij?

Komt u kennis delen in januari? Aanmelden kan via: ehealthweek.sheerenloo-events.nl

Lees meer over het onderwerp 'Digitale vaardigheden voor zorgmedewerkers'.

Praktische informatie

Datum: 22 januari 2019
Tijd: 13.00 – 16.30
Locatie: Het Vierhuis in Apeldoorn

Onderdeel van de e-Healthweek

De speeddatesessie vindt plaats tijdens de e-healtweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws