Sterk in je Werk-week: 19 t/m 23 november

Om zorgmedewerkers te behouden is het belangrijk dat zij gezien worden, plezier hebben in hun werk en regie kunnen nemen over hun loopbaan. Daarom organiseert Utrechtzorg van 19 t/m 23 november de Sterk in je Werk-week. Een week vol activiteiten speciaal voor zorgmedewerkers die hun werk goed, gezond en met plezier willen blijven doen. De week wordt georganiseerd in verschillende regio’s in het land. Zo maken we samen het verschil!

Samen organiseren bijna 30 organisaties ruim 100 activiteiten. Bekijk de kalender op Utrechtzorgkalender.

Goed werkgeverschap

Met behulp van een ‘Sterk in je Werk-week’ ondersteunt Utrechtzorg zorg- en welzijnsorganisaties bij de acties uit het Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten: ‘het bieden van een aantrekkelijk werkomgeving en werkklimaat’. Oftewel: goed werkgeverschap.

De uitstroom van medewerkers naar andere sectoren is de afgelopen jaren flink gestegen. Door te investeren in een aantrekkelijke werkomgeving en werkklimaat kan de uitstroom worden beperkt. Daarmee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de oplossing van de tekorten.

Doet u mee?

Ruim 30 organisaties uit de regio doen mee! De inschrijving voor deelname aan de Sterk in je Werk-week namens organisaties is inmiddels gesloten. Mocht u toch nog graag mee willen doen, neem dan contact met ons op via secretariaat@utrechtzorg.net, dan kijken wij wat er nog mogelijk is.

Ook voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bekijk een impressie van de vorige Sterk In Je Werk-week in Rotterdam.