Cracking the code – (Digitale) transformatie realiseren vanuit Mens, Cultuur en Leiderschap

Over de gehele linie hebben zorgorganisaties te maken met een fluctuerende vraag naar zorg, grote personeelstekorten en veranderingen op de arbeidsmarkt. “Werk anders organiseren in de zorg is niet langer een nice to have maar absolute must”, aldus Minister de Jonge.

Met digitalisering als grote aanjager, transformeren zorgorganisaties zo snel. Het plaatst leiders voor nieuwe uitdagingen, dilemma’s en keuzes. Hoewel technologische mogelijkheden onuitputtelijk zijn, wordt de realisatie ervan grotendeels bepaald door het (aanpassings)vermogen van managers en medewerkers. Digitalisering vergt daarmee meer dan een technische aanpak. Het gaat in de kern om een culturele en capability revolutie.

Hoe ziet úw deel van de puzzel eruit?

  • Hoe omarmen we fundamentele vernieuwing waarbij technologie de driver is?
  • Wat vraagt dit vanuit veranderkundig perspectief als we kijken naar Mens. Cultuur. Leiderschap?
  • Welk gedrag en welke overtuiging is nodig om de gewenste beweging te creëren? Wat vraagt dit op bestuursniveau?
  • Waar benutten we de verschillende rollen (Bestuur/ Toezicht, HR, Medewerker, Client) in deze transformatie?

We bespreken de bestuurlijke vraagstukken en gaan met elkaar in gesprek en in verbinding om samen koers te bepalen. Met inspirerende visies van Jelle Boonstra, Prof. dr. Rick van Baaren en Dr. Matthijs van Leeuwen, Pier Eringa, Carina Hilders en cabaratier Ernst van der Pasch. Kom ook naar deze exclusieve Strategy Summit en laat u tijdens deze reis voeden met kennis, contacten en energie om in de praktijk merkbaar beter te worden en te blijven!

Schrijf in via www.hrtransformatiezorg.nl. Let op! Deelnemers van Utrechtzorg ontvangen €150,- korting en betalen daarmee slechts €447,- excl. BTW. U kunt deze kortingscode aanvragen via secretariaat@utrechtzorg.net.
Bekijk de flyer voor alle informatie.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws