Studiekeuzebeurs Midden

De Studiekeuzebeurs Midden 2019 vindt plaats op 22 en 23 november in Utrecht. Tijdens het grootste studiekeuze-evenement van de regio bezoeken ruim 10.000 scholieren de Jaarbeurs. Ieder jaar worstelen vele leerlingen weer met één van de belangrijkste keuzes in hun leven: het kiezen van een vervolgopleiding.

Als regio en sector nemen we samen de verantwoordelijkheid om deze leerlingen goede, eerlijke voorlichting te geven over de kansen die Zorg en Welzijn biedt. Onder de vlag van de lespakketten 'Aan jou hebben we wat!' verenigen ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, ziekenhuizen, kinderopvang, onderwijs en meer zich op het Zorg en Welzijn Plein, gecoördineerd door Utrechtzorg. Samen bereiken we zo de zorg- en welzijnsprofessionals van de toekomst!

Met bijna twintig deelnemende organisaties is het plein inmiddels alweer goed gevuld. Aanmelden is dus niet meer mogelijk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Diede Heitink via dheitink@utrechtzorg.net of 030 - 634 0808.