Studiekeuzebeurs

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november 2018 staat de Jaarbeurs Utrecht volledig in het teken van Studiekeuzebeurs Midden. Duizenden jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst.

Themaplein

Om het beursbezoek zo makkelijk mogelijk te maken, is de beurs opgedeeld in diverse themapleinen. Utrechtzorg zal samen met haar deelnemers en enkele regionale onderwijsinstellingen het Zorg & Welzijn plein inrichten. Jongeren komen direct in contact met professionals uit de verschillende zorg- en welzijnsbranches en worden zodoende geënthousiasmeerd om voor een studie in zorg en welzijn te kiezen.

Deelnemen?

Het plein wordt ingedeeld aan de hand van verschillende branches, zoals gehandicaptenzorg, ouderenzorg en GGZ. Utrechtzorg zorgt voor de stand(s), aankleding, planning en catering en vraagt een kleine bijdrage aan organisaties die ook willen deelnemen. Samen zorgen we ervoor dat de aanwezige jongeren een goed beeld krijgen van onze sector. Wilt u er ook bij zijn? Neem dan contact op met whoekstra@utrechtzorg.net of dheitink@utrechtzorg.net voor meer informatie.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws