Datum: 26 september 2022 / 15:00

Op de eerste maandag na Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen organiseert RegioPlus in Sociëteit De Witte in Den Haag de talkshow De Eerste Maandag over de zorgarbeidsmarkt van de toekomst. Boven op de actualiteit, midden in het hart van de Haagse politiek.

Onder leiding van presentator Pieter Hilhorst en samen met gasten aan tafel en in het publiek blikken we terug op de aftrap van het nieuwe politieke jaar én kijken we vooruit naar de benodigde politieke aandacht voor de vernieuwing van de arbeidsmarkt, specifiek op het gebied van welzijn en zorg.

In een interactieve setting delen uiteenlopende gasten, waaronder Romke van der Veen (hoogleraar Sociologie van arbeid en organisatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Kroonlid SER), Anneke Westerlaken (voorzitter ActiZ), Boris van der Ham (voorzitter Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland), Zainab Osman (verpleegkundige) en Lynn Berger (schrijver van het boek Zorg: Een betere kijk op de mens) hun visie op wat echt nodig én al gaande is. Het gesprek aan tafel vindt plaats in interactie met de zaal, waarin gasten uit de politiek, de regionale praktijk en opiniemakers en experts plaatsnemen. We nodigen u van harte uit om hier onderdeel van te zijn en te delen wat volgens u nodig is.

Bent u werkzaam op bestuurlijk of management niveau in zorg en welzijn? Of bent u een (senior) beleidsadviseur of HR-professional? Dan bent u van harte welkom!

RegioPlus is het landelijke samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn die samen ruim 1500 zorgorganisaties in de zorg- en welzijnsketen vertegenwoordigen, waar in totaal circa 1,5 miljoen mensen werken.

Praktische informatie

Datum: Maandag 26 september, 15:00 - 17:00 uur
Locatie: Sociëteit De Witte, Plein 24 in Den Haag
Aanmelden: Aanmelden kan via het aanmeldformulier