Datum: 16 mei 2022 / 12:00

Tijdens de Werkconferentie ‘Samen zorgen voor de toekomst’ op donderdag 10 maart hebben we met elkaar stappen gezet voor de arbeidsmarkt van morgen. We hebben met elkaar besloten dat we de samenwerking en verbinding gaan opzoeken. Dat we daar ook daadwerkelijk tijd voor gaan vrijmaken zodat we met elkaar kunnen verbreden. We maken keuzes en gaan, in kleine stapjes, met elkaar naar een groots eindresultaat: regionaal werkgeverschap.

Na afloop zijn er diverse lunchbijeenkomsten ingepland om met elkaar verder te praten over de invulling van regionaal werkgeverschap. De thema’s van deze lunchbijeenkomsten zijn tijdens de Werkconferentie door de deelnemers benoemd. In klein verband inspireren we elkaar vanuit onze rol of ons vakgebied en ontwikkelen we ideeën die we met elkaar in gang kunnen zetten. Kleine stapjes voor de arbeidsmarkt van morgen. Tijdens de lunch sluiten de projectleiders op het vakgebied aan.

Praktische informatie

Thema: Begeleiding
Datum: 16 mei, 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Papiermolen 10, Houten
Aanmelden: Na de Werkconferentie heeft u een uitnodiging via Outlook ontvangen. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u toch graag aansluiten? Stuur dan een e-mail naar mbarten@utrechtzorg.net.

Overige lunchbijeenkomsten

9 mei: Thema opleiden
11 mei: Thema innovatie en technologie
12 mei: Thema behoud en duurzame inzetbaarheid
18 mei: Thema innovatie en technologie
19 mei: Thema behoud en duurzame inzetbaarheid