Datum: 14 september 2021 / 09:30

HRorganizer

HRorganizer is een online assessment tool waarmee u (toekomstige) medewerkers of medewerkers in opleiding test om snel inzicht te krijgen in het cognitief niveau, de persoonlijkheid en drijfveren van uw kandidaat. Met de uitgebreide testprogramma’s kunt u online assessments inrichten voor selectie van kandidaten, het in kaart brengen van de kwaliteiten en het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers, en om loopbaanontwikkeling te ondersteunen.

Om HRorganizer optimaal en verantwoord in te kunnen zetten organiseert Utrechtzorg op 14 september een training. In deze training zal ingegaan worden op de functie van het assessment binnen wervings- en selectieprocedures en de online selectietools van HRorganizer. Daarnaast komen de afzonderlijke testonderdelen aan bod en wordt er uitgelegd hoe u de testresultaten interpreteert. Er zal voldoende tijd zijn om in kleine groepjes te oefenen met het systeem.

De training wordt gegeven door Roel Custers, trainer en businesspartner van HRorganizer. Voor meer informatie over HRorganizer kunt u contact opnemen met Roel Custers via 06-40314358 of roel@custersconsulting.nl.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 14 september van 9:30 - 16:00 uur.
Locatie: BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48, 3511 GC in Utrecht.
Kosten: €300,- (excl. BTW), inclusief lunch.
Aanmelden: Deze training is vol. Het is dus niet meer mogelijk om u aan te melden. Heeft u wel interesse in de training? Dan kunt u uw interesse aan ons bekendmaken via secretariaat@utrechtzorg.net.