Datum: 21 januari 2022 / 14:00

Online uitblaassessie

Tijdens deze online uitblaassessie geven we zorg- en welzijnsprofessionals de kans hun hart te luchten en in gesprek te gaan met elkaar. Wij bieden ruimte om zonder goed bedoeld commentaar stoom af te blazen, nieuwe inzichten te vinden, of grip te krijgen op gedachten of gevoelens en in beweging te komen. Door ervaringen te delen ontstaan weer nieuwe inzichten en idee├źn. Uit eerdere sessies is gebleken dat deelnemers dit erg waardevol vonden. Ontvang daarnaast enkele tips over de manier waarop men de invloed en controle op (werk)activiteiten kan vergroten. Ook besteden wij aandacht aan hoe zorg- en welzijnsprofessionals hun energieniveau zoveel mogelijk op peil kan houden en daarmee hun werkgeluk kunnen vergroten.

Coaches Marre Dekkers en Iluska Adriaansens bieden hierbij een luisterend oor en tips & tricks om de komende periode door te komen. Deelname is gratis.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 21 januari (14:00 - 15:00 uur) en donderdag 17 februari (14:00 - 15:30 uur)
Locatie: Online
Aanmelden: Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. 'Uitblaassessie' en de datum van de workshop.

Deel de workshops intern met uw collega's, bijvoorbeeld via de kalender op Utrechtzorg.nl of via deze tekst!