In samenwerking met Steam, Walt Wonder Schmidt en Kirsten Jassies is door Utrechtzorg het traject 'Van interne trots naar extern werven' opgezet. In drie trainingstrajecten krijgen steeds twaalf medewerkers uit zorg en welzijn een opleiding tot volwaardig vlogger. Hierbij wordt de kracht van het persoonlijke ingezet. Deze vlogs zullen uiteindelijk bijdragen aan een positief imago voor de sector en het vergroten van de instroom van nieuwe collega's.

Dankzij collectieve inkoop van vlogtrainingen krijgen deelnemers van Utrechtzorg een speciaal trainingsaanbod. Naast de scherpe prijs voor de vlogtraining, zal Utrechtzorg de kosten voor 3 vlogmontages en individuele vlogsupport per deelnemer op zich nemen.

Individueel trainingsaanbod (per vlogger)

Training 1: introductie
Training 2: script/ hoe bouw je een vlog op
Training 3: verdiepen
Training 4 & 5: opfrisworkshop/ dieper ingaan op technieken/ ervaringen delen etc.

De eerste trainingssessie start op 5 juni, met sessies op 5, 12 en 19 juni. Training 4 en 5 volgen na de zomerperiode. Alle sessies vinden plaats in de middag: 13:30 - 16:30. De trainingen vinden plaats in Houten (kantoor Utrechtzorg). Elke sessie duurt ongeveer 3 uur.
De tweede trainingssessie start op 25 juni, met sessies op 25 juni (middag), 4 juli (ochtend) en 10 juli (ochtend) in Houten. Training 4 en 5 volgen na de zomerperiode.
De derde trainingssessie start op 11 september, met sessies op 11, 18 en 25 september. Alle sessies vinden plaats in de middag: 13:30 - 16:30.

Kosten
Eigen bijdrage per vlogger: €850,-
Dit aanbod geldt voor deelnemende organisaties van Utrechtzorg. Prijzen zijn exclusief btw.

Omdat we zo veel mogelijk organisaties een kans willen geven om de training te volgen, kunt u per organisatie maximaal twee mensen aanmelden voor de training. Vol is vol. Aanmelden kan via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Vlogtraining.

Gerelateerd nieuws

Al het nieuws