Datum: 29 november 2022 / 14:00

Hoe zorgen we ervoor dat die achterdeur waardoor medewerkers vertrekken niet meer wagenwijd openstaat? Welke stappen kunnen we gezamenlijk zetten om medewerkers te behouden, vooral voor de sector? En als ze wel vertrekken bij een organisatie, hoe kunnen ze dan nog als ambassadeur van de organisatie of het vak verbonden blijven?

Om op deze vragen antwoord te kunnen geven is het belangrijk om een objectief vertrekpunt te hebben als het gaat om de belangrijkste vertrekredenen, het ambassadeurschap van vertrekkende medewerkers, en ervaren werkomgeving. Meedoen aan het landelijk uitstroomonderzoek kan hierbij een cruciale rol spelen.

Dankzij de doorontwikkeling die het onderzoek heeft doorgemaakt afgelopen tijd (zoals het vernieuwen en inkorten van de vragenlijst) wordt nog duidelijker welke thema’s aan de voorkant moeten worden aangepakt, voordat medewerkers de organisatie gedag zeggen.

Organisaties die geïnteresseerd zijn in deelname aan het uitstroomonderzoek nodig we daarom van harte uit voor een vrijblijvend webinar van Presearch (uitvoerder van het onderzoek), om meer te horen over de toegevoegde waarde die het uitstroomonderzoek kan hebben voor uw beleid op behoud.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 29 november, 14:00 - 15:00 uur
Locatie: Online
Aanmelden: Aanmelden kan via deze link.

Dit webinar is gericht op organisaties die interesse hebben in deelname aan het onderzoek, maar nog niet meedoen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Mariëtte Roest via mroest@utrechtzorg.net.