Datum: 29 november 2021 / 13:00

Werkconferentie

Op zoek naar tips en nieuwe inspiratie om uw zorgorganisatie (nog) digivaardiger te maken? Kom dan naar de werkconferentie van Digivaardig in de zorg!

Programma

  • 13:00 – 13:05: Opening door Suzanne Verheijden, programmamanager van Digivaardig in de zorg;
  • 13:05 – 13:25: Partners op het podium: partners uit de verschillende sectoren aan het woord;
  • 13:25 – 13:25: Hoe stimuleert u digivaardigheid bij patiënten/cliënten? Wietske Kamstra, programmamanager van de Alliantie Digitaal Samenleven. Digivaardige zorgprofessionals: dat is de missie van de coalitie Digivaardig in de zorg. Maar voor de inzet van e-healthproducten, beeldbellen, sociale robotica en een open EPD is ook digivaardigheid vereist van de cliënt/patiënt. De Alliantie Digitaal Samenleven ontwikkelde samen met partners een set met vaardigheden die nodig zijn om te participeren in de steeds meer digitale samenleving, met tips voor digimaatjes en een overzicht van leeraanbod in de regio. Programmamanager Wietske Kamstra vertelt er alles over en lanceert op ons congres vol trots hun nieuwe productenlijn;
  • 14:05 – 15:50: 2 workshoprondes van 45 minuten met in elke ronde keuze uit 5 workshops (bekijk hier het totale aanbod)
  • 15:50 – 17:00: Borrel met bitterballen.

Praktische informatie

De werkconferentie vindt plaats in conferentiecentrum Antropia in Driebergen (loopafstand van station Driebergen-Zeist). Het aantal stoelen is beperkt. Wacht dus niet te snel met aanmelden! Deelname is gratis, maar bij aanmelding wordt wel verwacht dat u aanwezig bent zodat alle beschikbare stoelen gebruikt kunnen worden.

Datum: Maandag 29 november, 13:00 - 17:00
Locatie: Conferentiecentrum Antropia, Hoofdstraat 8 in Driebergen
Aanmelden: Aanmelden kan via de website van de coalitie Digivaardig in de zorg.