Datum: 10 maart 2022 / 12:30

Op 10 maart 2022 vindt het vervolg plaats op de Utrechtzorg werkconferentie: Samen zorgen voor de toekomst. De dag vindt wederom plaats in het Theater Maitland op het Landgoed de Horst in Driebergen.

Arbeidsmarkt van morgen

Tijdens het eerste deel van de werkconferentie op 11 november 2021 hebben we de eerste stappen gezet richting de arbeidsmarkt van morgen. Het tweede deel van de werkconferentie zullen we daadwerkelijk aan de slag gaan met alle opgedane kennis en inspiratie. Dit doen we o.a. via een vernieuwende escape room én wederom via inspirerende sprekers. Wie dat zijn, houden we nog even geheim.

Regionaal werkgeverschap

Samen staan we voor enorme uitdagingen. De toenemende druk op de gezondheidszorg, de stijgende zorgvraag en de schaarste aan personeel raken elke organisatie in de zorg- en welzijnssector. Tijdens de interactieve panelsessie op 11 november bleek al duidelijk de behoefte aan regionaal werkgeverschap en om het écht anders te doen. Op 10 maart geven we hier graag een vervolg aan. We reiken u verschillende puzzelstukken aan, delen kennis en inspiratie en leggen verbindingen.

In de agenda: 10 maart 2022

Uw organisatie mag hierbij toch niet ontbreken? Zet de datum daarom alvast in uw agenda. We ontmoeten u graag op 10 maart (12:30 - 17:00 uur)!